U potpunosti je završena rekonstrukciju Ulice Frana Supila, ukupne površine zahvata od 7500 m2 i vrijednosti od 1.6 milijuna kuna. Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković sa suradnicima obišao je ulicu gdje su završeni radovi sanacije asfaltnog kolnika, na dijelu od okretišta Viktorija do Vrata od Ploča.

”Radi se o kvalitetnoj sanaciji cjelokupne dionice koja neće zahtijevati daljnje investicije u idućih šest-sedam godina. Planirano je da do kraja ovog mandata asfaltiramo sve ulice na području Grada Dubrovnika i tako ispunimo ono što smo obećali”, rekao je gradonačelnik Franković te dodao kako će u narednih 10-ak dana biti gotovi i radovi koji se upravo izvode u ulicama dr. Ante Šercera i Masarykov put.Podsjetimo, radovi u Ulici Frana Supila započeli su 5. veljače 2018. godine, a asfaltiranje je završeno 12. ožujka. Radovi na označavanju prometnice horizontalnom signalizacijom zbog nepovoljnih vremenskih prilika dijelom su prolongirani i okončani ovaj tjedan.

”Kiša je dosta otežavala radove, ali sve smo manje-više završili u zadanim rokovima. Do početka sezone, do 1. lipnja, sve važnije gradske ulice bit će sanirane i nakon toga prelazimo na Osojnik”, kazao je prilikom obilaska pročelnik Upravnog odjela za promet Đuro Šutalo.