Franković: “Zahvaljujući amandmanima HDZ-a u Zaton i Orašac invenstirano je oko pet milijuna kuna”!

Saborski zastupnik i kandidat HDZ-a za gradonačelnika Grada Dubrovnika, Mato Franković te zamjenice za gradonačelnika Jelka Tepšić i Orlanda Tokić jučer su posjetili Temeljne ogranke Zaton i Orašac. Ovom prigodom kandidat za gradonačelnika Franković kazao je: “Isključivo zahvaljujući amandmanima Kluba vijećnika HDZ-a u Zaton i Orašac je investirano oko pet milijuna kuna”.

Također, Franković je naglasio kako Dubrovnik ima mogućnosti i prostora za napredak u svim dijelovima Grada te da je siguran kako će stanovnici prepoznati program Hrvatske demokratske zajednice budući on nosi bolju kvalitetu življenja za sve Zatonjane i Orašane bez obzira na političko opredjeljenje. Uz kandidate druženju su nazočili i predstavnik Zatona na listi HDZ-a za Gradsko vijeće Grada Dubrovnika, Emilio Puljizević, te predstavnik Orašca, Srđan Margaretić. “Drago mi je što će i ova dva mjesta konačno dobiti svoje vijećnike u Gradskom vijeću Grada Dubrovnika. Emilio i Srđan su uistinu osobe koje su se zalagale za realizaciju svih ostvarenih projekata. Stoga ćete, siguran sam imati prave predstavnike u vijećničkim klupama”, zaključio je Franković.

Naime, upravo putem amandmana HDZ-a realizirani su brojni projekti u Zatonu i Orašcu. Tako je sanirana cesta Pinji u Zatonu Velikom, uređena je cesta na Bunici, donirana je cisterna DVD-u Zaton, dok je u Orašcu rekonstruiran i obnovljen centralni trg, izgrađeno dječje igralište, poboljšana javna rasvjeta, saniran zid na cesti prema crkvi te su postavljeni PVC otvori za prostore AŠD udruge.