Saborski zastupnik i kandidat za gradonačelnika Grada Dubrovnika Mato Franković sastao se danas sa stanovnicima Ulice Stjepana Cvijića. Kompletna i stvarna nebriga bivše gradske Uprave i Uprave Vodovoda može se vidjeti na dvije fotografije. Naime, tijekom svake jače kiše ulica pluta u fekalijama, a kad kiša prođe ostaju štakori i smeće.

Ipak, kako je naglasio Franković po preuzimanju odgovornosti za Grad odnosno realizacijom kapitalnih projekata Hrvatske demokratske zajednice – izgradnjom nedostajuće kanalizacijske mreže grada Dubrovnika, sanacijom i unapređenjem kanalizacijskog sustava uz korištenje EU fondova i sredstava RH dostupnih za izgradnju infrastrukturnog sustava riješit će se problemi kanalizacije i oborinske odvodnje ne samo na području Gruža već na području cijelog grada Dubrovnika.

Također, uz kanalizaciju i oborinsku odvodnju izgradnjom nedostajuće vodoopskrbne mreže, dovršetkom izgradnje i puštanjem u funkciju vodoopskrbne mreže Gornjih sela, osiguranjem sanitarne ispravnosti vode te sanacijom hidrotehničkog tunela osigurat će se  pitka voda svim kućanstvima grada Dubrovnika.

Susretu s građanima Ulice Stjepana Cvijića nazočile su i kandidatkinje za zamjenice Orlanda Tokić te Jelka Tepšić.