Danas je u Petilovrijencima HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Mato Franković zajedno sa svojim kandidatkinjama za zamjenice, Orlandom Tokić i Jelkom Tepšić, održao završnu konferenciju za medije.

– Danas je posljednji dan kampanje. Zahvalio bih se svim medijima na praćenju HDZ-a, mene kandidata za gradonačelnika, mojih zamjenica i kandidata s liste. Mi smo ovu kampanju započeli i završavamo je u jednom afirmativnom tonu. Predstavljali smo programe koje smo nudili građanima Grada Dubrovnika u rješavanju brojnih problema po pitanju vodoobskrbe, stanovanja te smo organizirali okrugle stolove sa stručnjacima kako bismo dokazali kako imamo što za reći nudimo brojna rješenja – kazao je Franković.

– Želio bih se osvrnuti na sve pozitivno i negativno. Vidjeli ste da smo vrlo rijetko spominjali naše političke oponente dok su oni na dnevnoj bazi gradili svoj program na meni. Pozivam još jednom svog protukandidata i sve koji njega podržavaju da se ovaj dio ‘fotofiniša’ odradi u ‘fair playu’. Vidjeli smo kako je jučer bilo određenih napada na moju obitelj, a ja to puno lakše mogu podnijeti nego oni. U ovom Gradu moramo svi skupa zajedno živjeti od ponedjeljka – i surađivati. Uvjeren sam u apsolutnu pobjedu na ovim izborima mene kao kandidata za gradonačelnika zajedno sa svojim zamjenicama. Želim biti gradonačelnik svih građana Grada Dubrovnika. Moj posao je rješavati probleme građana, a ne baviti se ideologijom. Svjesni smo i spremni na izazove koji su pred nama. Vjerujem kako ćemo od idućeg tjedna krenuti snažno naprijed. Od idućeg tjedna idemo raditi – rekao je Franković.

Više na Dulist.