Franković: „Građanima jamčimo stabilnost, a sporazum s njima potpisali smo 21. svibnja“

Saborski zastupnik i kandidat za gradonačelnika Grada Dubrovnika Mato Franković, kandidatkinje za zamjenice Jelka Tepšić i Orlanda Tokić te novoizabrani vijećnici Gradskog vijeća Grada Dubrovnika družili su se sinoć sa stanovnicima Gradskog kotara Gruž. Tom prigodom Franković je zahvalio stanovnicima Gruža na izvrsnim rezultatima ostvarenim u prvom krugu izbora te kazao:

“Formirali smo jasnu i čvrstu većinu u Gradskom vijeću Grada Dubrovnika te s našim partnerima Dubrovačkom strankom i Dubrovačkim demokratskim saborom građanima nudimo stabilnost. Mi smo sporazum s njima potpisali 21. svibnja kada smo dobili 10 mandata u Gradskom vijeću te najveći broj glasova. S DUSTRA-om i DDS-om smo uskladili program i sve važne stavke za razvoj Grada, a ova stabilna većina jamac je za realizaciju rješenja gorućih problema i brojnih projekata koji će poboljšati kvalitetu življenja svih Dubrovčana”, kazao je Franković.

“Nakon 4. lipnja preuzet ćemo odgovornost za Grad, nova Gradska uprava služit će svojim građanima, a ja ću biti gradonačelnik svih građana Dubrovnika bez obzira na politički predznak”, zaključio je HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Dubrovnika – Mato Franković.