Saborski zastupnik i kandidat za gradonačelnika Grada Dubrovnika Mato Franković i kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Orlanda Tokić danas su nazočili druženju s članovima Temeljnog ogranka Gornja sela koje je upriličeno na Mrčevu.
Ovom prigodom kandidat za gradonačelnika Mato Franković kazao je kako je prvo predizborno druženje organizirano na Gornjim selima zato što su upravo ova mjesta prioritet te je u njih potrebno vratiti život. Franković je naglasio kako neće davati predizborna obećanja ali će nakon što preuzme odgovornost za Grad napraviti sve za Gornja sela.
” Dužnost i obveza Grada koji ima proračun od 500 milijuna kuna jest omogućiti građanima pristup pitkoj vodi, kanalizaciji i adekvatnoj cesti ” kazao je Franković.
Druženju su nazočili i župan Nikola Dobroslavić, kandidati za Gradsko vijeće Grada Dubrovnika Marko Potrebica, Zrinka Raguž, dr. Marijo Bekić, dr. Katarina Doršner, Ivan Majstorović te kandidati koji su danas ujedno bili i domaćini, a to su Pero Milković i Ivo Lučić.