Gradonačelnik Grada Dubrovnika, saborski zastupnik i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Dubrovnik sinoć je podnio izvješće o radu u povodu 5 godina mandata članicama i članovima Hrvatske demokratske zajednice.

Posljednjih mjeseci intenzivirali su se napadi određenih struktura sve s ciljem političke destabilizacije, no anketa provedena prije tjedan dana pokazuje izvrstan rejting gradonačelnika te HDZ-a i partnera.

” Nakon 5 godina mandata rejting u kojem imam trostruko veću prednost od prvog iza sebe pokazuju kako blijedi napadi pojedinaca s ciljem destrukcije i pokušaja unošenja političke destabilizacije ne uspijevaju jer građani jasno vide sve ono što  uspješno radimo za naš Grad. Časno, pošteno, jasno i transparentno služimo gradu i građanima” – kazao je u ovoj prigodi Franković

Kao i prilikom predstavljanja Izvješća medijima na sinoćnjoj prezentaciji Izvješća o radu istaknuta su postignuća ove gradske uprave ostvarena u proteklih pet godina. Od pročistača za vodu, prve novoizgrađene škole nakon 32 godine, novih vrtića s ukupno 19 grupa, ceste most dr. Franja Tuđmana-Pobrežje, Lapadske obale preko obnove i izgradnje igrališta do najvećeg ulaganja u vodoopskrbu i odvodnju grada Dubrovnika vrijednog preko 750 milijuna kuna. Ova gradska uprava je aktivno koristeći europske fondove povukla više od milijardu kuna, a cijeli niz projekata je spreman za financiranje u novom programskom razdoblju.