S danom 28. rujna 2021. započeli su unutarstranački izbori u Gradskoj organizaciji Hrvatske demokratske zajednice Dubrovnik.

Za razliku od prošlog izbornog ciklusa, od prije godinu dana odlukom Gradskog odbora oformljeni su novi temeljni ogranci i to Temeljni ogranak Mokošica, Temeljni ogranak Nova Mokošica, Temeljni ogranak Kalamota, Temeljni ogranak Lopud i Temeljni ogranak Šipan.

Na danas održanim izbornim skupštinama za predsjednike u četverogodišnji mandat izabrani su za Temeljni ogranak Ploče iza Grada Zrinka Raguž i za Temeljni ogranak Grad Gordan Špero.

Za članove Izvršnog odbora Temeljnog ogranka Ploče iza Grada izabrani su Đuro Market-Vlastelin, Vido Nadramija, Zlatko Uršić, Srđan Benić, Ivuša Brajević, Paola Šutić  te za  članove Izvršnog odbora Temeljnog ogranka Grad Denis Ajduković, Ana Baralić, Frano Beusan, Nikolina Soko, Roberta Soko, Ana Prohaska Vlahinić i Tonći Tkalec.

Posljednja izborna skupština temeljnih organizacija održati će se zaključno sa 6. listopada 2021. godine, dok će se 17. listopada 2021. godine održati izbori za predsjednika i potpredsjednike Gradske organizacije Hrvatske demokratske zajednice Dubrovnik.