Gradonačelnik Grada Dubrovnika i zastupnik u Hrvatskom saboru Mato Franković izabran je na novi četverogodišnji mandat za predsjednika Gradskog odbora HDZ-a Dubrovnik dok su za potpredsjednike izabrani Zrinka Raguž, Pero Milković i Marko Potrebica.

Predsjednik Gradskog odbora Mato Franković zahvalio se svima koji su ga podržali:

”Poštovane članice i članovi dubrovačkog HDZ- a, hvala Vam na ukazanom povjerenju i na reizboru za predsjednika Gradskog odbora HDZ-a. Čestitam novim potpredsjednicima Zrinki Raguž, Peru Milkoviću i Marku Potrebici, a posebne čestitke upućujem i članovima Gradskog odbora HDZ-a Dubrovnik koji su izabrani na vodeće dužnosti u Županijskom odboru HDZ-a novom predsjedniku Blažu Pezu i potpredsjedniku Robertu Krili. Vjerujem kako ćemo svi skupa u naredne 4 godine nastaviti predano služiti našem Gradu i našoj Županiji. Siguran sam da će gradska i županijska organizacija i dalje biti najbolje organizacije HDZ-a s izvrsnim članstvom, a što se pokazalo i prethodnih godina. Dozvolite mi da se još jednom zahvalim gospodinu Branku Bačiću na dugogodišnjem mudrom i uspješnom vođenju županijske organizacije, Branko hvala Vam na svemu” .

Za predsjednika Županijske organizacije HDZ – a Dubrovačko – nertvanske županije izabran je Blaž Pezo, dok su za potpredsjednike izabrani Joško Cebalo, Roberto Krile, Đuro Lonza i Dalibor Milan.