Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković sa suradnicima održao je danas sastanak s ravnateljem Doma zdravlja Dubrovnik Brankom Bazdanom na temu pedijatrijske ambulante u Novoj Mokošici.

„Intencija Grada Dubrovnika je da Mokošica kao najveće gradsko naselje konačno dobije svoga pedijatra i spremni smo pružiti svu potrebnu pomoć Domu zdravlja da tu namjeru provedemo u djelo“, kazao je gradonačelnik.

Istaknuo je kako je Grad Dubrovnik već pronašao adekvatan prostor u svom vlasništvu koji je spreman prepustiti za potrebu pedijatrijske ambulante. Prostor u Vinogradarskoj ulici površine 150 kvadrata, ocijenjeno je, zadovoljava minimalne tehničke uvjete za obavljanje zdravstvene djelatnosti, a Grad je  isti prije čina primopredaje spreman i urediti.

Osim prostora, Grad Dubrovnik će za potrebe smještaja liječnika pedijatrijske specijalizacije Domu zdravlja na korištenje dodijeliti jedan stan u svome vlasništvu, također na području Mokošice. O toj namjeni gradonačelnik Franković je ravnatelja Bazdana već obavijestio dopisom od 4. listopada 2017. godine.

VIŠE