Neka u anketama pobjeđuje tko god hoće, mi u Hrvatskoj demokratskoj zajednici ćemo pobijediti na izborima 21. svibnja. I nikakve ankete neće pomoći onima koji su u osam godina mnogo puta dokazali kako nisu sposobni voditi Grad. Osobito ne ankete koje su proizvod “kuhinje” PR agencije čovjeka koji je radio sve kampanje Vlahušiću i HNS-a u Gradu.

Agencije za istraživanje javnog mnijenja neslavno su se proslavile na posljednjim  predsjedničkim izborima jednako kao i na prošlim parlamentarnim izborima.

Potpuni debakl tada je imala upravo agencija Promocija plus Agana Begića koja je sad izašla s anketom o Dujmovićevoj “pobjedi”. Ispada da su svoje ”rezultate” pretvorili u prikriveno oglašavanje za ”svog kandidata” pa mi je žao gospodina Dujmovića ako je ozbiljno povjerovao ovoj anketi.

Doduše, na jednom sučeljavanju prije više od deset dana rekao je svoja očekivanja – upravo ona koja će izaći u ovoj anketi. Slučajnost ili je odao svoj PR plan?

Neka se raduju “pobjedi” u anketi koja je prozirni i jadni pokušaj manipulacije – jedinoga čime su se i bavili dva mandata.

Teže će im pasti mišljenje naših sugrađana u jedinoj pravoj anketi – izborima.