Već je postalo uobičajeno da kandidat HNS-a za gradonačelnika Valentin Dujmović iznosi neistine nastojeći baciti ljagu na Hrvatsku demokratsku zajednicu – naveo je u priopćenju za medije HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Mato Franković. Franković je, naime, uputio svoju reakciju na današnju konferenciju za medije Dujmovića vezano za dvoranu u Komolcu.

-Ovaj put iznio je notornu neistinu kako HDZ želi iseliti DVD Komolac i prostor dvorane, kako bi tamo smjestio skladište HEP-a. Naime, Dujmović manipulira s javnošću svjesno iznoseći neistine, iako mu je jako dobro poznato kako je predsjednik uprave HEP-a osoba koju je upravo Dujmovićev HNS imenovao i s kojom su on i bivši gradonačelnik dogovorili sve vezano za prostore u Komolcu.

HDZ nema nikakve veze s tim, a odgovore na pitanja zašto se sve ovo događa s tim prostorom treba dati Dujmović. Ponavljam, radi se o HNS-ovom kadru, koji još uvijek obnaša dužnost predsjednika uprave HEP-a i o osobi s kojom je Dujmović dogovarao ovaj projekt.

Neka dakle, objasni građanima što su oni to dogovorili i neka objavi ugovor o korištenju prostora između HEP-a i Grada Dubrovnik. Jer, teško je povjerovati da su bez ikakvog dokumenta uložili najmanje 700 tisuća kuna u dvoranu i vatrogasni prostor – priopćenje je Mata Frankovića.

VIŠE