Zamjenica gradonačelnika Grada Dubrovnika Jelka Tepšić nazočila je tradicionalnoj turističkoj manifestaciji Dani hrvatskog turizma održanoj 25. i 26. listopada u Malom Lošinju.

U sklopu manifestacije, prve večeri, 25. listopada dodijeljene su nagrade Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore za destinacije godine, atrakcije godine, za najbolje pojedince u turizmu kao i nagrade Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku. Tom prilikom zamjenica gradonačelnika Tepšić u ime Grada Dubrovnika primila je priznanje za finalista u kategoriji najbolje destinacije odmorišnog turizma.

Na Danima hrvatskog turizma u Dubrovnik je otišlo ukupno sedam nagrada. Najbolji kongresni hotel je Valamar Lacroma Dubrovnik, dok je u potkategoriji Stories hotel priznanje „Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2017.” dobio Pucić Palace Dubrovnik.

Za najbolju srednju marinu proglašena je ACI marina Dubrovnik. Priznanje “Čovjek – ključ uspjeha” za najboljeg recepcijskog djelatnika dodijeljeno je Adili Hebib, djelatnici hotela Grand Vila Argentina, dok je djelatnica hotela Kompas Snježana Venier dobitnica priznanja za najboljeg djelatnika hotelskog domaćinstva. Tomislav Majić, inspektor Ministarstva turizam ispostave Dubrovnik najbolji je turistički inspektor.

Bivši ministar turizma i bivši direktor Hrvatske turističke zajednice Niko Bulić dobitnik je nagrade „Anton Štifanić“ za životno djelo.

Grad Dubrovnik čestita svim dobitnicima ovih vrijednih priznanja.

 

Dodjela_nagrada_-_25._listopada_2017.

TOP_10_HRVATSKOG_TURIZMA_–_26._listopada_2017.