Poštovani,

ovim putem pozivajući se na tekst:  „USKRS U PRIMORJU Dubrovački HDZ-ovci zbog sitnog politikantstva preskočili tradiciju” objavljen 17.04.2017 21:13, isti želim demantirati.

Naime, ja osobno za razliku od kandidata drugih stranaka već punih osam godina sudjelujem na manifestaciji  ”Uskrs u Primorju”.

Navesti u Vašem članku kako je mojim nesudjelovanjem na domjenku bačena mrlja na manifestaciju ”Uskrs u Primorju”  bezobrazno je i neprimjereno pa čak i za plaćeni portal poput Vašeg.

Zbog  potvrđenih obveza, koje sam imao na Uskrsni ponedjeljak, nakon završetka službenog dijela manifestacije otišao sam pozdravivši se s domaćinima i zahvalivši im na pozivu.

U ovoj predizbornoj kampanji želimo se natjecati idejama, a ne podmetanjima kao što je započeo Vaš portal, no nećemo se libiti odgovoriti.

Naime, jasno nam je da ste Vi plaćeni novcima građana grada Dubrovnika pa ste tako u samo jednom mjesecu (veljača, 2017.) od Vodovoda Dubrovnik primili čak 24.000,00 kn, a o čemu svjedoči račun u privitku.

Vjerojatno se upravo taj račun odnosio na usluge pisanja ovakvih tekstova.

 

Zahvaljujem,

Zastupnik u Hrvatskom saboru Mato Franković

racun